Tjänster

Under min tid inom digital marknadsföring har jag ofta jobbat med en mängd olika plattformar på samma gång.

Några av de vanligaste tjänsterna jag kan erbjuda är:

Tjänsterna kan självklart kombineras och skräddarsys, och det finns också en hel del annat inom digital marknadsföring som jag kan hjälpa till med. Skicka gärna en förfrågan nedan där du beskriver vad du vill ha hjälp med!

Kontakta mig
9 + 5 =

Content marketing

Content marketing är dagens hetaste marknadsföringsform om precis vad det låter som; att marknadsföra sig med innehåll. Framgångsrik content marketing kräver strategisk planering, tålamod och specialanpassade lösningar. Jag har jobbat med content inom flera olika områden och med de flesta olika digitala plattformar. Fyll i formuläret ovan så kan vi titta på vad som passar just dig!

Copywriting

Copywriting är något av det roligaste som finns för mig inom digital marknadsföring. Det handlar om så mycket mer än det språkliga. Copywriting är skapande, och man får ofta chansen att göra research och djupdyka inom ett specifikt område. Man får ofta möjlighet att påverka kundens intryck av företaget i stor utsträckning.

Digital strategi

En genomtänkt, anpassad digital strategi har aldrig varit viktigare. Det finns otroligt många kanaler att marknadsföra sig i, och det går inte att vara aktiv på alla. Jag kan utforma en digital strategi efter era individuella förutsättningar.

Hemsida

Jag har lång erfarenhet av att göra både små och stora hemsidor åt företagskunder. Kom med dina önskemål så tittar vi på det. Vanligtvis arbetar jag i WordPress, men jag har erfarenhet av flera olika CMS, som exempelvis DruPal och Typo3.

SEO (sökmotoroptimering)

SEO (sökmotoroptimering) är något av det jag jobbat mest med under min tid inom digital marknadsföring. Jag kan göra allt från att skapa SEO-anpassad text till hemsidor till att utföra SEO-analyser eller utforma SEO-strategier.

Sociala medier

Många blir aktiva på sociala medier med sitt företag utan att ha en plan. Jag kan hjälpa dig välja rätt kanaler och rätt innehåll. Det kan också behövas någon som aktivt svarar på frågor, eftersom sociala medier har blivit mer och mer av en kanal för kundservice.

Läs mer:

Content marketing
Copywriting
SEO (sökmotoroptimering)
Sociala medier