Omdömen av mitt arbete som digital frilansare

Jag är en frilansande digital marknadsförare med fokus på SEO-copywriting och contentskrivande. Här hittar du omdömen från mina tidigare kunder, samarbetspartners och kollegor. Vill du veta mer? Här hittar du mitt CV och min portfolio. Kontakta mig genom att lägga till mig på LinkedIn eller maila nordstromstefan86@gmail.com.

Extenda Retail – högteknologiska retaillösningar

Jag skapade och publicerade tekniska texter om retailsystem för Extenda Retail på både engelska och svenska. Texterna hade höga krav gällande SEO-fokus och unikhet.

Stefan är en anmärkningsvärd kommunikatör som utmärker sig på att föra samman människor, idéer och strategier. När det gäller lokaliseringsprojekt och flerspråkig innehållsstrategi och skapande är hans förmåga att koppla samman olika element oöverträffad. Hans engagemang som hårt arbetande och hans uppmärksamma natur är hans superkrafter, vilket gör honom till en ovärderlig tillgång inom copywriting av annonser och SEO-copywriting.

En utmärkande upplevelse jag hade med Stefan var när vi strukturerade vårt blogginnehåll för svensk publik. Hans strategiska insikt och felfria utförande gjorde vår kommunikation och leveranser mycket effektiva. Stefans expertis och noggranna känsla för detaljer förvandlade en komplex uppgift till ett väl fungerande projekt. Han är utan tvekan en av de bästa copywriters jag har jobbat med.

Jag rekommenderar Stefan varmt för alla projekt som kräver en skarp kontakt med ett skarpt sinne för innehållsstrategi och skapande. Hans hårda arbete, uppmärksamhet och exceptionella färdigheter i copywriting gör honom till en enastående proffs som utan tvekan kommer att tillföra ett enormt värde till alla team.

Andres Cuaran – Performance Marketing Manager Consultant, Extenda Retail

EcoTree – hållbart skogsbruk

EcoTree - en av mina kunder som konsult inom digital marknadsföring

Jag arbetade som frilansande svensk copywriter/digital marknadsförare åt EcoTree i ungefär 2 år. Arbetet handlade både om lokalisering av internationellt innehåll, samt riktad copywriting och SEO-arbete.

Stefan har jobbat som frilansande copywriter åt mitt företag EcoTree i snart 2 år, under vilka han varit mycket aktiv inom följande områden:

  • Lokalisera till svenska allt innehåll på vår webbplats, för både vår B2C- och B2B-publik
  • Lokalisera till svenska några inlägg & annonser på sociala medier
  • Lokalisera vårt nyhetsbrevsinnehåll till svenska
  • Skapa engagerande och inspirerande innehåll för vår bloggsektion, om ett brett spektrum av ämnen inom hållbarhet och Nature-Based Solutions (NBS)

Stefan har producerat mycket attraktivt innehåll, ofta rankat som det mest engagerande bland våra tillgängliga språk. Hans tonfall var alltid perfekt och anpassat till våra två huvudmålgrupper (individer och företag), och hans fokus på SEO har visat sig ha stor effekt på vår varumärkesmedvetenhet och övergripande onlinetrafik.

Även om han har arbetat på distans som frilansare, har hans öppna och kreativa anda gjort honom till en fantastisk lagspelare och en mycket uppskattad medlem i vårt internationella team! Jag kan bara varmt rekommendera honom för svensk content marketing och SEO-copywriting!

Thomas Norman Canguilhem – CEO, EcoTree

AddSecure – transportlösningar

Flerårigt samarbete inom digital marknadsföring som bl a handlat om att skriva, publicera och lokalisera koncernens digitala innehåll.

Stefan har arbetat som konsult inom digital marknadsföring hos oss på AddSecure under flera års tid. Han har bl a skrivit blogginlägg, publicerat och optimerat innehåll i WordPress, samt drivit och deltagit i internationella lokaliseringsprojekt.

Samarbetet har fungerat mycket bra, och varit både strukturerat och effektivt. Vi rekommenderar definitivt Stefan om ni söker en extra resurs inom digital marknadsföring på kort eller lång sikt.

Johan Stråkander – Director Segment Marketing, AddSecure

Advance B2B – byrå B2B

Advance B2B - en av mina samarbetspartners som konsult inom digital marknadsföring

Stefan har varit en fantastisk resurs som vår frilansare inom content för den svenska marknaden. Han har gjort det utmärkt, både när det gäller självständiga uppgifter och som del av vår byrås kundteam. Hans pålitlighet, innovativa arbetssätt och förmåga att uppfylla våra kunders olika behov har varit väldigt uppskattat. Punktlighet och leveranser av högsta kvalitet är avgörande för en byrå som oss. Därför har Stefan varit ett mycket uppskattat tillskott i vårt team!

Emina Elezovic – Growth Marketing, Advance B2B

Meda – läkemedel/kosttillskott

Meda - min tidigare arbetsgivare inom digital marknadsföring

Jag arbetade på Meda i två år med digital marknadsföring in-house, både som webbredaktör och digital projektledare.

”Med ett lugnt och strategiskt tänk tar Stefan sig an alla givna uppgifter. Han är inte rädd för att ställa frågor när det är lämpligt eller snabb att dra slutsatser, han är en fröjd att arbeta med på grund av sin positiva attityd.

Under sin tid här på Meda har han hjälpt många kollegor att förbättra sina digitala marknadsföringsinitiativ genom strategisk och operativ innehållshantering samt en praktisk konverteringsoptimering.”

Unident – tandvård B2B

Unident - en av mina kunder som frilansande digital marknadsförare

Stefan har under en längre tid hjälpt vår organisation med digital marknadsföring inom B2B, exempelvis content marketing och kampanjer. Som frilansare har han tagit sig an varierande digitala arbetsuppgifter, både språkliga och tekniska. Han har deltagit i internationella innehållsprojekt och även utfört många ad hoc-uppgifter väl.

Samarbetet och kommunikationen har fungerat effektivt, och vi har fått ut mycket av att ha honom som konsult på löpande basis. Vi rekommenderar honom!

Henrik Bonebjär – Marketing Project Manager, Unident