Digital frilansare, contentskapare, marknadsförare och musiker

Behöver du hjälp med digitalt content, t ex copywriting, SEO eller nyhetsbrev? Då har du kommit helt rätt! Jag är Stefan Nordström, en frilansande konsult som hjälpt många företag med sin content. Innan jag började frilansa jobbade jag som expert på digital marknadsföring inom flera olika branscher.

Här kan du lära dig mer om min kompetens och min personlighet så att du kan se om jag är rätt samarbetspartner för dig.

Vem är jag?

Stefan Nordström - frilansande konsult inom digital marknadsföring som copywriting och SEO

  • 10 års erfarenhet av digital marknadsföring
  • Driver flera egna sajter med SEO-inriktning
  • Frilansande konsult sedan 2019
  • Erfarenhet in-house från läkemedelsbranschen, finansbranschen m.m.
  • Expert inom SEO, copywriting, nyhetsbrev, sociala medier

Var finns jag?

Min geografiska position varierar. Orsaken är att jag numer lever stora delar av mitt liv som en digital nomad, alltså en kringresande person som livnär sig på att jobba online. Ursprungligen är jag dock från Stockholm. Oftast hittar du mig i Sverige under den varma delen av året – andra årstider utforskar jag troligen sydligare breddgrader. Men oavsett var jag befinner mig tar jag mig an uppdrag, stora som små.

Vad gör jag i övrigt?

Men vem är det du får hjälp med det digitala av? Det kan vara roligt att veta att jag även är en musiker som spelar i flera olika hårdrocksband. Dessutom är jag en person som sagt en person som ofta är på resande fot. På många sätt är jag den klassiska digitala nomaden som valt en annan livsstil än att sitta på kontor hela dagarna.

Anlita Stefan Nordström

Om du vill anlita mig kan du antingen connecta med mig på LinkedIn eller skicka ett mail till nordstromstefan86@gmail.com. Inte helt övertygad? Vill du veta mer om vad jag kan? Spana in mitt CV eller min portfolio här på sajten. Hur skriver jag? Kolla in bloggen!