Hjälp med webbanalys/SEO-analys

Behöver du hjälp med webbanalys eller SEO-analys av din sajt? Då har du kommit rätt! Jag är en frilansande digital marknadsförare som hjälpt många företag med SEO, content marketing och mycket annat.

Av Stefan Nordström

Stefan Nordström - frilansande konsult inom digital marknadsföring som copywriting och SEO

  • Konsult inom digital marknadsföring/musiker
  • 10 års erfarenhet som in-house och frilansare
  • Expertområden: SEO, copywriting, nyhetsbrev, konverteringar, digital strategi
  • LinkedIn | Mail | Instagram

Lär dig mer om webbanalys

Om du vill veta mer om vad webbanalys innebär och varför det är så viktigt har jag en rad inlägg i min blogg om ämnet:

Varför är det bra att få hjälp med webbanalys?

När du driver en sajt och försöker få mer trafik och fler leads gäller det att sätta tydliga KPI:er och följa upp dem över tid. Du vill veta om dina insatser gör skillnad och om du investerar dina resurser rätt, eller hur? Utan webbanalys blir det svårt att veta om arbetar rätt och tar rätt beslut. När du tar får hjälp med webbanalys av någon som kan digital marknadsföring får du insikterna som krävs för att göra saker bättre.

Kontinuerlig rapportering

Enligt mig är det bästa sättet att jobba med webbanalys att sätta upp kontinuerliga rapporter, t ex varje kvartal, månad eller vecka. Då kan du följa upp och göra relevanta jämförelser över tid, för att ha god koll på utvecklingen. Många inom digital marknadsföring, inklusive mig själv, sätter gärna upp rapporter åt kunder och rapporterar hur det går över tid. Annars är risken att sajten inte följs upp så väl som den skulle kunna.

Hjälp med webbanalys, SEO-analys och mycket annat

Har du ett behov av att få hjälp med webbanalys eller andra uppgifter inom digital marknadsföring? Då tycker jag att du ska höra av dig till mig genom att lägga till mig på LinkedIn eller maila nordstromstefan86@gmail.com.