Copywriter inom hälsa och nutrition

Som copywriter eller annan innehållsskapare inom hälsa och nutrition är det ingen underdrift att säga att konkurrensen är stenhård. Alla från Livsmedelsverket till kosttillskottsföretag och hurtiga bloggare vill få en bit av affärerna. Det söks frenetiskt på Google efter allt från vad olika vitaminer och mineraler gör till det bästa sättet att springa fem kilometer som ovan löpare. Man kan säga att infallsvinklarna som copywriter inom hälsa är lika många som konkurrensen är hård.

Jag har erfarenhet av att skriva copy och bedriva content marketing kring hälsa och nutrition, något jag gärna skulle göra igen som frilansare. Om du är intresserad av mina tjänster eller bara nyfiken på vad jag kan erbjuda, fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort som möjligt!

[ufbl form_id=”1″]

Från hel innehållsstrategi till skrivande och SEO, ni väljer

Omfattningen när jag jobbar som nischar copywriter, t ex inom hälsa och nutrition, beror på kundens behov. Eftersom jag har erfarenhet inom SEO (sökmotoroptimering) kan jag göra efterforskning och hitta de texter som driver mest trafik och leads genom hemsidan. Om ni redan vet vad ni är ute efter agerar jag enbart copywriter och skriver de texter som efterfrågas.

Om man vill ha många besökare räcker det inte bara att skriva trevliga texter. Texterna behöver anpassas efter vad människor söker på på t ex Google för att ge så mycket affärsnytta som möjligt. Det är därför man bör anlita en copywriter med kunskap inom SEO. Jag är en så kallad SEO-copywriter med kunskap inom både copywriting och SEO.

Söker du en copywriter som kan skriva inom hälsa och nutrition? Hör av mig genom att fylla i formuläret här på hemsidan eller kolla in min LinkedIn för att se mer om min kompetens och erfarenhet. Oavsett omfattning är jag säker på att jag kan hjälpa er skriva något som ger mer affärer i digitala kanaler.

Mina andra expertområden inom copywriting och content marketing:

Ekonomi ->
Läkemedel ->