Copywriter inom ekonomi

Jag är en digital marknadsförare med erfarenhet av att vara copywriter inom ekonomi. Att skriva copy och bedriva content marketing inom ekonomibranschen är intressant. Som copywriter till t ex jämförelsesiter och förmedling av lån och försäkringar gäller det ofta att hitta människors vardagsproblem. Det finns många infallsvinklar som kan driva trafik och engagemang till hemsidor och andra digitala plattformar.

Jag skriver gärna nya texter eller tar en titt på er digitala marknadsföring och kommer med förslag på utveckling. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag er så fort som möjligt! Fortsätt läsa nedan om du vill veta mer om mitt synsätt och min erfarenhet av copywriting inom ekonomibranschen.

Copywriting till jämförelsesajter av lån och försäkring

Mina erfarenheter av copywriting inom ekonomi kommer framför allt från att jobba med jämförelsesajter inom lån och försäkring. Det finns fruktansvärt mycket att skriva om inom vardagsekonomi vilket gör att det är ett område där det verkligen är värt att satsa på content marketing. Synvinklarna är många och produkten går ofta att koppla som en lösning på problemen. Innehållet blir därför både informerande och säljande på samma gång.

SEO-copywriting mycket viktigt

När man skriver texter inom ekonomi finns det ofta stora möjligheter att få mycket trafik från sökmotorer som t ex Google. Då räcker det dock inte att ha en copywriter som bara är bra på att skriva intressanta texter. Om man vill ha trafik från sökmotorer behöver man skriva med dem i åtanke, så kallad sökmotoroptimering (SEO).

Jag har stor erfarenhet som SEO-copywriter, en person som kombinerar kunskap inom copywriting och SEO för att skapa innehåll som är trevligt för läsaren samtidigt som det rankar högt på Google. Om du letar efter en copywriter inom ekonomi som kan kombinera detta har du kommit rätt.

Läs mer:

Mina tjänster inom digital marknadsföring ->
Konsult inom copywriting ->

Copywriting inom läkemedel och hälsa ->