Copywriting-konsult

copywriter-konsult

Jag är en frilansande copywriting-konsult som kan hjälpa till med att skapa rätt texter till din hemsida, eller varför inte sociala medier eller nyhetsbrev? Du kan vara säker på att ditt innehåll är i goda händer. Jag har jobbat som anställd inom digital marknadsföring och copywriter-konsult i en rad olika branscher.

Några av de jag har mest erfarenhet från är läkemedel, hälsa och ekonomi men jag är bekväm med att snabbt djupdyka i nya ämnen och skapa bra SEO-optimerade texter. Kontakta mig så tar vi en titt på din hemsidas innehåll.

Varför anlita en copywriting-konsult?

”Men varför behöver man en copywriter-konsult?”, frågar många. Ofta finns det någon internet som kan tänkas skriva texterna, eller så kanske man kan anställa en billig copywriter på heltid? Detta kan säkerligen fylla en hemsida med innehåll, men hur blir det egentligen med kvaliteten?

Om man vill göra affärer i dagens digitala klimat räcker det inte att fylla en hemsida med hyfsat innehåll. En kompetent copywriter-konsult kan göra research på djupet och skapa det innehåll som gör att tjänster och produkter framställs rätt och säljer maximalt.

Dessutom finns SEO-aspekten. Om man vill ha fler besökare till sin hemsida behöver man jobba med sökmotoroptimering (SEO). En oerfaren copywriter kan sällan bidra med kunskap inom detta området, och vissa som skriver bra har ingen aning om hur SEO fungerar.

När man anlitar en copywriter-konsult i syfte att göra fler affärer till sin hemsida bör man hitta en SEO-copywriter som både driver besökare och skriver engagerande texter. Jag har en fot i SEO och en fot i copywriting och kan erbjuda just den typen av innehåll.

Allt från SEO-texter till hjälp med digital strategi

Om du väljer att anlita mig som copywriting-konsult kan jag också göra mer än att skriva de texter som efterfrågas. Jag kan göra en SEO-analys där jag djupdyker i branschen och produkterna och hittar det som potentiella kunder söker efter på Google. Riktigt bra SEO-texter hamnar högt på Google och andra sökmotorer eftersom det svarar på kundernas frågor och löser deras problem.

Kontakta mig om du vill anlita mig som copywriting-konsult och få hjälp med att skapa rätt innehåll.

Läs mer:

Copywriter inom läkemedel ->
Copywriter inom ekonomi ->
Copywriter inom hälsa och nutrition ->