Copywriting-konsult – jag skriver dina digitala texter till hemsida och annat

copywriter-konsult

Jag är en frilansande copywriting-konsult som kan hjälpa till med att skapa rätt texter till din hemsida, eller varför inte sociala medier eller nyhetsbrev? Du kan vara säker på att ditt innehåll är i goda händer. Jag har jobbat som anställd inom digital marknadsförings- och copywriter-konsult i en rad olika branscher.

Några av de jag har mest erfarenhet från är läkemedel, hälsa och ekonomi men jag är bekväm med att snabbt djupdyka i nya ämnen och skapa bra SEO-optimerade texter. Kontakta mig så tar vi en titt på din hemsidas innehåll.

Om Stefan Nordström

Stefan Nordström - frilansande konsult inom digital marknadsföring som copywriting och SEO

  • Konsult inom digital marknadsföring
  • 8 års erfarenhet som in-house och frilansare
  • Expertområden: SEO, copywriting, nyhetsbrev, konverteringar, digital strategi
  • LinkedIn | Mail | Instagram

Varför anlita en copywriting-konsult?

Men varför behöver du en copywriter-konsult?”, frågar många. Ofta finns det någon internet som kan tänkas skriva texterna, eller så kanske du kan anställa en billig copywriter på heltid? Detta kan säkerligen fylla en hemsida med innehåll, men hur blir det egentligen med kvaliteten?

Om du vill göra affärer i dagens digitala klimat räcker det inte att fylla en hemsida med hyfsat innehåll. En kompetent copywriter-konsult kan göra research på djupet och skapa det innehåll som gör att tjänster och produkter framställs rätt och säljer maximalt. Mycket behöver stämma, men när det stämmer har det ofta riktigt stora effekter på affärerna.

Dessutom är digitalt content en investering som håller på lång sikt. När du väl fått igång dina digitala plattformar fortsätter de leverera, speciellt om du jobbar med organisk SEO. Det kan tänkas dyrt, men i längden är det en av de mest kostnadseffektiva metoderna för att få nya affärer och bygga ditt varumärke.

Digital copywriting kräver SEO-kunskaper

Men copywriting handlar inte bara om att skriva bra för målgruppen. Då glömmer du SEO-aspekterna. Om du vill ha fler besökare till din hemsida behöver du jobba med sökmotoroptimering (SEO). En oerfaren copywriter kan sällan bidra med kunskap inom detta området, och vissa som skriver bra har ingen aning om hur SEO fungerar.

När du anlitar en copywriter-konsult i syfte att göra fler affärer till genom din hemsida bör du hitta en SEO-copywriter som både driver besökare och skriver engagerande texter. Jag har en fot i SEO och en fot i copywriting och kan erbjuda just den typen av innehåll.

Allt från SEO-texter till hjälp med digital strategi

Om du väljer att anlita mig som copywriting-konsult kan jag också göra mer än att skriva de texter som efterfrågas. Jag kan göra en SEO-analys där jag djupdyker i branschen och produkterna och hittar det som potentiella kunder söker efter på Google. Riktigt bra SEO-texter hamnar högt på Google och andra sökmotorer eftersom det svarar på kundernas frågor och löser deras problem.

Vill du anlita mig? Kanon! Kontaka mig genom att lägga till mig på LinkedIn eller maila nordstromstefan86@gmail.com.

Mer om copywriting från sajten:

SEO-copywriting – att skriva för sökmotorer ->

Övergångsord – en nyckel till bra copywriting ->

Om att vara eller anlita en frilansande copywriter ->