Content marketing-konsult

Stefan Nordström - frilansande SEO-konsult

Letar du efter en content marketing-konsult som kan hjälpa dig att skapa bra innehåll? Jag är en digital konsult som kan hjälpa dig med content marketing. Jag har bred erfarenhet inom content marketing och kan t ex hjälpa till med SEO, copywriting, konverteringar nyhetsbrev, digital strategi.

Kort om content marketing

Content marketing (innehållsmarknadsföring) är en av dagens mest populära marknadsföringsstrategier. Syftet är att tillhandahålla målgruppen med relevant information som den vill ta del av. När de sedan tar del av innehållet har man möjlighet att nämna sin produkt samtidigt som man blir en kunskapskälla inom området.

Framgångsrik content marketing gör ofta att innehållet inte känns som marknadsföring. Kunden väljer istället att ta del av ditt innehåll för att den är intresserad. Det viktiga att tänka på är att det är en långsiktig strategi som kräver både planering, tålamod och kreativitet.

Varför en content marketing-konsult och inte in-house eller byrå?

Det finns många sätt att driva sin digitala marknadsföring framåt, och självklart finns det både fördelar och nackdelar med konsulter, byråer eller anställda som jobbar in-house. Ibland kan det finnas en ovilja att släppa in utomstående i sitt företag och dessutom kan konsulter kännas mindre kontaktbara än anställda. Det är dock absolut inte fallet med alla konsulter.

Fördelen med att anlita en content marketing-konsult är att du får en fräsch blick på din digitala marknadsföring. En utomstående konsult har inte tidigare varit med och utformat något, och kan dessutom lättare komma med kritik och förslag på ändringar.

Content marketing-konsult

Jag är en digital konsult med expertis inom content marketing som kan hjälpa till med praktiskt arbete och/eller strategi i alla faser. Det enklaste sättet att komma i kontakt med mig är att connecta på LinkedIn. Välkommen att connecta så kan jag hjälpa dig med dina frågor om content marketing.

Läs mer:

Vad är content marketing? ->
Allt om digital strategi ->
Hur gör man en contentplan? ->
SEO (sökmotoroptimering) ->