Expertområden

Som digital marknadsförare känner jag mig bekväm i de flesta branscherna, och det är alltid roligt att utforska helt nya områden. Det finns dock några områden där jag redan jobbat mycket med content marketing och besitter expertkunskaper.

Mina fem främsta expertområden är:

  • Läkemedel (om läkemedel, sjukdomssymtom, kringliggande livsstil m.m.)
  • Hälsa (nutrition, träning)
  • Ekonomi (lån, försäkringar, privatekonomi)
  • Musik (bandhemsidor, sociala medier, sälja musik online)
  • Digital marknadsföring (best practices, om att frilansa, marknadsföra mina egna tjänster)
Kontakta mig
8 + 2 =

Läkemedel

Efter flera inom läkemedelsbranschen har jag fått goda kunskap inom hur man bedriver digital marknadsföring inom läkemedel, speciellt när det gäller engagerande content marketing-lösningar och copywriting till hemsidor. Jag har utformat strategier, skapat hemsidor från grunden, organiserat och skapat nyhetsbrev, kunskapstester och hälsoquiz.

Jag har även gått kursen för informations- och marknadsansvariga inom läkemedel (IMA), vilket gör att jag har goda kunskaper inom de regelverk och den etik som gäller när man utformar digital marknadsföring inom området.

Hälsa

Under min tid i läkemedelsbranschen har jag även arbetat mycket med hälsa och nutrition, speciellt kosttillskott och näringsämnen. Jag har t ex goda kunskaper inom hur olika vitaminer och mineraler fungerar, och hur man förklarar det för en läsare. Jag har också utformat engagerande innehåll kring området, som kunskapstester, quiz och liknande.

Ekonomi

Jag har jobbat mycket med innehåll kring försäkringsförmedling, låneförmedling och jämförelsetjänster inom ekonomi. Dessa affärsområden är spännande att jobba med eftersom de ligger så nära människors vardag. Det finns otroligt många kringliggande ämnen att använda till t ex SEO och blogginnehåll.

Musik

Musik är mitt största fritidsintresse och många av mina roligaste projekt inom digital marknadsföring har handlat om min musik. Jag har jobbat med en kombination av SEO på hemsidor och olika sociala medier för att försöka driva mina band framåt. Läs mer om mina äventyr inom musikmarknadsföring i mitt blogginlägg ”Marknadsföring av musik online”.

Digital marknadsföring

Att skriva om digital marknadsföring, både i syfte att lära ut ny kunskap och att hitta nya kunder, är något som jag tycker är mycket intressant. Det finns mycket att både lära av och lära ut på olika digitala plattformar.