Blogg om digital marknadsföring

Att välja rätt boende som digital nomad - hostel, hotell, airbnb eller lägenhet?

Vilket boende? Sovsal, rum på vandrarhem, hotell eller Airbnb?

Under de senaste åren har jag spenderat mycket tid på resande fot, både som digital nomad och semesterfirare. Och jag skulle säga att kraven gällande boende verkligen skiljer sig åt beroende på syfte.

I vissa fall funkar en stökig sovsal (dorm) alldeles utmärkt – andra gånger behövs det en helt annan typ av boende. Här går jag igenom några saker som är bra att tänka … Läs mer

Kognitiv dissonans i marknadsföring och livet i stort

Kognitiv dissonans i marknadsföring (och livet i stort)

Kognitiv dissonans är ett begrepp jag först stötte på under min marknadsföringsutbildning på universitet. Då hade jag inte någon aning om hur centralt begreppet är när det gäller kommunikation, och egentligen livet i stort. Nästan allt vi gör handlar om beslutsfattande - inklusive de affärsbeslut som gör att vi blir eller (i mitt fall som frilansare) får kunder.

Hur blir du digital nomad? Här är mina 10 bästa tips för att börja

En av de vanligaste frågorna jag får på Instagram är hur du blir digital nomad. Och det är en relevant fråga! Alla nomader börjar på sitt unika sätt, men jag beskriver gärna hur det gick till för mig, och framför allt vad som är viktigt att tänka på. Jag hoppas att artikeln hjälper dig att reda ut om livet som digital nomad skulle passa dig och hur du bäst börjar.
Hur blir du digital nomad? Här är mina 10 tips