Blogg om digital marknadsföring

Alternativutvärdering – en viktig process inom digital marknadsföring

När jag läste en kurs om konsumentbeteende på universitetet stötte jag på begreppet alternativutvärdering (det tredje steget i köpprocessen). Det är en viktig del att få kunder att välja just dig, inte minst inom digital marknadsföring.

Här går jag in på vad alternativutvärdering är och hur det fungerar, samt mina erfarenheter av det som frilansande digital marknadsförare.

Av Stefan Nordström

Stefan Nordström - frilansande konsult inom digital marknadsföring som copywriting och SEO

  • Konsult inom digital marknadsföring/musiker
  • 9
Läs mer

Hur skriver du en bra låt? Mina tankar om låtskrivande

Låtskrivande är inte helt lätt. Det finns inga genvägar, och mycket handlar om träning. Men det hjälper att läsa på och lära sig av andra. Här är mina tankar om låtskrivande och att skriva bra låtar.

Men vad vet jag? Jo, jag är en frilansande digital marknadsförare, men också en musiker och låtskrivare. Under mina 15 år som musiker har jag skrivit otroligt många låtar, … Läs mer

Hur skriver du en bra låt? Mina tankar om låtskrivande

Vad är en USP (unique selling point)?

USP (unique selling point, ibland unique selling proposition) är ett vanligt förekommande begrepp inom digital marknadsföring som är bra att känna till. Alla företag har mycket att vinna på att hitta sin USP och marknadsföra den mot rätt målgrupp.

Här går jag som frilansande digital marknadsförare igenom mina tankar om unique selling points.

Av Stefan Nordström

Stefan Nordström - frilansande konsult inom digital marknadsföring som copywriting och SEO

  • Konsult inom digital marknadsföring/musiker
  • 9 års erfarenhet som in-house
Läs mer
Min smartphonenanvändning och mina tankar om den

Min smartphoneanvändning och tankar om det

Som frilansande digital marknadsförare som även marknadsför musik (och mig själv) har det verkligen varit läge att tänka över min smartphoneanvändning. De dåliga vanorna har varit många och påverkat både min produktivitet och mitt välmående. Det var dags att dra ned på min smartphoneanvändning, och framför allt förändra den! Här är mina erfarenheter och tankar.