Stefan Nordström – konsult inom digital marknadsföring

Stefan Nordström - frilansande konsult inom digital marknadsföring som copywriting och SEO

Hej! Jag heter Stefan Nordström och är en frilansare inom digital marknadsföring som är redo att ta mig an det mesta inom content marketing.

Mina specialkunskaper är content marketing (praktiskt och strategiskt) på olika plattformar, copywriting, SEO (sökmotoroptimering) och att driva kanaler i sociala medier.

Intresserad? Välkommen att kontakta mig på nordstromstefan86@gmail.com eller genom att adda mig på LinkedIn.

Varför anlita just mig?

Jag skapar content som leder till:

 • Fler besökare och ökad räckvidd
 • Fler affärer och leads
 • Byggande av varumärke på digitala plattformar
 • Ordentlig utvärdering och analys (en viktig del som ofta glöms bort)
 • Bred kunskap och erfarenhet inom digital marknadsföring
 • Content på både svenska och engelska

Jag är helt enkelt någon som är expert på att driva besökare till hemsidor och andra digitala plattformar, för att sedan engagera dem och driva dem till köp eller mot andra målsättningar. Copywriting, SEO och nyhetsbrev är mina främsta områden, men jag är redo att ta mig an det mesta digitala vid behov.


Add Health media logo” Som skapare av medicinska texter till komplexa medicin- och hälsoinformationssajter möter Stefan inte bara de höga krav vi ställer utan bidrar även med kompetens inom såväl copy som SEO och säkerställer att på deadline leverera material som håller den höga kvalitet vi eftersträvar. ”

Anders Åker, Chefredaktör DOKTORN / Add Health Media

Behöver du hjälp med digital marknadsföring?

Oavsett om du är en företagare på jakt efter en konsult som kan hjälpa dig hitta nya kunder eller en kollega som läser på om digital marknadsföring tycker jag att du ska connecta med mig på LinkedIn.

Connecta med mig på LinkedIn! ->

SEO-copywriting på svenska och engelska

Min starkaste sida är SEO-copywriting; att skapa SEO-texter som hamnar högt på Google och skapar nya affärer. Detta är något jag gjort inom flera olika branscher både som frilansande konsult och anställd. Jag är även lika bekväm att göra det på engelska som på svenska, något som kan vara utmärkt om det behövs SEO-optimerat innehåll till en flerspråkig hemsida.

Konkurrensen på sökmotorerna är stenhård, så om du behöver texter till din hemsida rekommenderar jag en SEO-copywriter med ena foten i SEO och den andra i läsarvänligt skrivande. Jag kan erbjuda detta och kan dessutom hjälpa till att utforma strategi och hitta de texter som skulle kunna ge din hemsida fler besökare från Google.

Mina kunskaper inom digital marknadsföring

Några av mina digitala expertområden

 • Läkemedel (om läkemedel, sjukdomssymtom, kringliggande livsstil m.m.)
 • Hälsa (nutrition, träning)
 • Ekonomi (lån, försäkringar, privatekonomi)
 • Musik (bandhemsidor, sociala medier, sälja musik online)
 • Digital marknadsföring (best practices, om att frilansa, marknadsföra mina egna tjänster)

Kort om min bakgrund

En mer detaljerad profil finns på min LinkedIn. Välkommen att lägga till mig där!


Några av mina nöjda kunder:

Add Health Media - en av mina kunder som frilansande digital marknadsförare Dynamic Code - en av mina kunder som frilansande konsult inom digital marknadsföring EcoTree - en av mina kunder som konsult inom digital marknadsföring Raketech - en av mina kunder som frilansande digital marknadsförareSkrivanek - en av mina kunder som frilansande digital marknadsförare Vitalplus - en av mina kunder from frilansande digital marknadsförare